Bedrijfsevent

EEN LOCATIE MET STANDING

“De combinatie van onze twee zalen en de binnenkoer schept enorm veel mogelijkheden”

Of je bedrijfsevent nu voor je klanten is of je eigen medewerkers: als organisator wil je dat alles perfect verloopt. En je wilt natuurlijk ook een event met een bepaalde uitstraling. Want hoe je het ook draait of keert: het imago van je bedrijf staat op het spel. Hier bij Chateau D’Hamont beseffen we dat als geen ander.

prijzen1

Zo kan jullie dag eruitzien…

Verzamelen in de grote schuur voor een hapje en een drankje. Voor de grote honger kunnen je gasten terecht in de kleine schuur voor een walking dinner.

Of organiseer je een seminarie? Verdeel je lezingen en/of workshops dan naargelang het aantal ingeschreven gasten over de grote schuur en de kleine schuur.

Welk type bedrijfsevent je ook organiseert, bij ons zit je goed. De combinatie grote schuur, kleinere bijzaal, binnenkoer en park schept enorm veel mogelijkheden.

BESCHIKBAARHEIDContacteer ons

Hoe ziet jouw ideale bedrijfsevent eruit?
Kom eens langs!

anneleen-cta

Eventplanner Anneleen zoekt met jou naar een passend antwoord voor jouw volgende bedrijfsfeest, workshop, seminarie, teambuilding of productvoorstelling.

 

Een zaal is maar één deel van het verhaal

Je locatie vastgelegd? Super! Maar hoe pak je de inkleding van de zaal aan? Hoe zit het met hapjes en drankjes? Moeten er ook stoelen en tafels voorzien worden?

Ook hier bepaal je alles zelf. Kan je hiervoor wat hulp gebruiken? Zeg maar waarmee wij jou kunnen helpen. Wil je dat we alles regelen? Komt ook in orde! Alle opties liggen open.

LEES MEER

Wat ons anders maakt…

HUWELIJK

Als de poorten van onze schuur openzwaaien, weten jullie gasten het al: dit wordt een onvergetelijke dag.

FAMILIEFEEST

Iets te vieren met familie en vrienden? Onze schuur is klaar om door jullie ontdekt te worden!

VERGADERRUIMTE

Chateau D’Hamont is de perfecte locatie om de koppen eens bij elkaar te steken. Ontdek zelf waarom.

© CHATEAU D'HAMONT 2019 | Privacy verklaring