Familiefeest

EEN LOCATIE OP IEDERS MAAT

“Van een communiefeest in kleine kring tot een babyborrel met een lange gastenlijst”

Een communie, babyborrel of iets ander te vieren met je familie en vrienden? Wij zwaaien de poorten van Chateau D’Hamont met alle plezier open voor jullie familiefeest. Bij ons krijg je de vrijheid en de mogelijkheden om je familiefeest helemaal op maat in te vullen.

familie

Zo kan jullie dag eruitzien…

Gezellig samenkomen op de mooie binnenkoer. Het omheinde park dat al snel wordt uitgeroepen tot speelterrein van de kids. Spontane foto’s tussen het groen, gezellig bijbabbelen. Lekkere hapjes die dat eerste hongerke stillen.

Ondertussen is de kleine schuur omgetoverd in een walking lunch. De borden worden gevuld en iedereen zoekt een plaatsje in de grote schuur. En als afsluiter een lekkere koffie… of een pintje aan de toog.

Dankzij onze twee schuren of de combinatie ervan, bieden we een passend antwoord voor elk familiefeest. Van een kleinschalig communiefeest tot een babyborrel met een lange gastenlijst

BESCHIKBAARHEIDContacteer ons

Hoe ziet jullie ideale familiefeest eruit?
Kom eens langs!

anneleen-cta

Eventplanner Anneleen leidt je rond in Chateau D’Hamont en geeft je een concreet beeld van de mogelijkheden in en rond de vierkantshoeve.

 

Een zaal is maar één deel van het verhaal

Je locatie vastgelegd? Super! Maar hoe pak je de inkleding van de zaal aan? Hoe zit het met hapjes en drankjes? Moeten er ook stoelen en tafels voorzien worden?

Ook hier bepaal je alles zelf. Kan je hiervoor wat hulp gebruiken? Zeg maar waarmee wij jou kunnen helpen. Wil je dat we alles regelen? Komt ook in orde! Alle opties liggen open.

LEES MEER

Wat ons anders maakt…

HUWELIJK

Als de poorten van onze schuur openzwaaien, weten jullie gasten het al: dit wordt een onvergetelijke dag.

BEDRIJFSEVENT

Een seminarie, workshop of productvoorstelling organiseren? Wij staan voor je klaar.

VERGADERRUIMTE

Chateau D’Hamont is de perfecte locatie om de koppen eens bij elkaar te steken. Ontdek zelf waarom.

© CHATEAU D'HAMONT 2019 | Privacy verklaring