Huwelijk

EEN UNIEKE TROUWLOCATIE

“De gedroomde trouwlocatie voor een onvergetelijke dag”

Je hebt er al vaak over gedagdroomd. Je trouwjurk, de ceremonie, het trouwfeest… nu is het eindelijk zover: het plannen kan beginnen! Je beseft dat de juiste trouwlocatie een belangrijk onderdeel is van die o zo belangrijke dag. Wij zijn zeker dat alles wat je wilt, hier te vinden is in Chateau D’Hamont.

shutterstock_378313597

Zo kan jullie dag eruitzien…

Jullie trouwfoto’s op één van onze landerijen. De ceremonie aan de vijver in het park. Rijen witte stoelen die wachten op jouw gasten. Na jullie ja-woord gaat het richting de binnenkoer voor een glaasje champagne. Ondertussen spelen de kinderen buiten of palmen ze de kleine schuur in.

’s Avonds schuiven jullie en je gasten jullie voeten onder tafel in onze prachtige, grote schuur. Met in het midden de dansvloer, waar jullie het officiële startschot geven van het dansfeest. Zij die niet zo graag dansen, kiezen ondertussen een strategisch plaatsje aan de toog. Of nestelen zich in de lounge op het bovenverdiepje. Geef toe… klinkt niet slecht als jullie toekomstige trouwlocatie, hé?

BESCHIKBAARHEIDContacteer ons

Hoe ziet jullie gedroomde trouwfeest eruit?
Kom eens langs!

anneleen-cta

Eventplanner Anneleen leidt je rond in Chateau D’Hamont en geeft je een concreet beeld van de mogelijkheden in en rond de vierkantshoeve.

 

Een zaal is maar één deel van het verhaal

Je locatie vastgelegd? Super! Maar hoe pak je de inkleding van de zaal aan? Hoe zit het met hapjes en drankjes? Moeten er ook stoelen en tafels voorzien worden?

Ook hier bepaal je alles zelf. Kan je hiervoor wat hulp gebruiken? Zeg maar waarmee wij jou kunnen helpen. Wil je dat we alles regelen? Komt ook in orde! Alle opties liggen open.

LEES MEER

Wat ons anders maakt…

FAMILIEFEEST

Iets te vieren met familie en vrienden? Onze schuur is klaar om door jullie ontdekt te worden!

BEDRIJFSEVENT

Een seminarie, workshop of productvoorstelling organiseren? Wij staan voor je klaar.

VERGADERRUIMTE

Chateau D’Hamont is de perfecte locatie om de koppen eens bij elkaar te steken. Ontdek zelf waarom.

© CHATEAU D'HAMONT 2019 | Privacy verklaring