Vergaderzaal

EEN UNIEKE LOCATIE

“De ideeën komen vanzelf in deze setting”

Op zoek naar een goed gelegen zaal voor een vergadering? Of wil je een brainstormsessie organiseren voor je bedrijf? Vergeet zo’n typisch saaie vergaderruimte langs één of andere autosnelweg. En kies voor de inspiratie en stijl van Chateau D’Hamont.

vergadering

Zo kan jullie dag eruitzien…

’s Morgens een koffie en ontbijtkoek in de kleine schuur. Of voor de fans: een lekker stevig ontbijt. Als de innerlijke mens is versterkt, is het tijd voor het denkwerk in de grote zaal. Wedden dat in deze setting de ideeën vanzelf komen?

Tegen de middag wacht er een middagmaal op jullie in de kleine schuur. En wat dacht je van een wandeling in ons park om je eten te laten zakken en frisse ideeën naar boven te laten komen?

Dankzij onze twee zalen kunnen we een voorstel op jouw maat en jouw budget uitwerken. De kleine schuur is perfect voor kleinere groepen, onze grote schuur voor grootschaligere vergaderingen of brainstormsessies.

BESCHIKBAARHEIDContacteer ons

Op zoek naar een vergaderruimte met stijl?
Kom eens langs!

anneleen-cta

Eventplanner Anneleen leidt je rond in Chateau D’Hamont en geeft je een concreet beeld van de mogelijkheden in en rond de vierkantshoeve.

 

Een zaal is maar één deel van het verhaal

Je locatie vastgelegd? Super! Maar hoe pak je de inkleding van de zaal aan? Hoe zit het met hapjes en drankjes? Moeten er ook stoelen en tafels voorzien worden?

Ook hier bepaal je alles zelf. Kan je hiervoor wat hulp gebruiken? Zeg maar waarmee wij jou kunnen helpen. Wil je dat we alles regelen? Komt ook in orde! Alle opties liggen open.

LEES MEER

Wat ons anders maakt…

HUWELIJK

Als de poorten van onze schuur openzwaaien, weten jullie gasten het al: dit wordt een onvergetelijke dag.

FAMILIEFEEST

Iets te vieren met familie en vrienden? Onze schuur is klaar om door jullie ontdekt te worden!

BEDRIJFSEVENT

Een seminarie, workshop of productvoorstelling organiseren? Wij staan voor je klaar.

© CHATEAU D'HAMONT 2019 | Privacy verklaring